Hoe werkt het?

Kies je favorite trips...

Voeg toe aan je vakantieplan

Volgende, rondreis aanvragen

Boek een huurauto en vlucht

Grieks begin in oud Athene

Locatie:

Athene

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 256,- p.p. bij 2 personen (€267,- p.p. juni t/m sept)

Athene is een relaxed begin van je Griekenland reis. Perfect om het echte Griekenland te leren kennen. Overdag dwalen tussen de ruïnes en ’s avonds neerploffen op een van de terrasjes met je eerste onontkoombare glaasje ouzo en uitzicht op de verlichte Acropolis.

Tussen de locals op Evia

Locatie:

Evia

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 199,- p.p. bij 2 personen

Evia, een uur van Athene en daarmee erg geliefd bij de inwoners van deze stad, vooral tijdens de warme zomermaanden. Een ideale plek om een rondreis over het vasteland en de Peloponnesos te combineren met het eilandgevoel zonder uren op de ferry te hoeven zitten.

‘Thuis’ bij het Orakel

Locatie:

Galaxidi

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 115,- p.p. bij 2 personen (€127,- p.p. juli t/m sept)

Galaxidi, een ontspannen plek om 'thuis' te komen tijdens je reis. Weg van de drukte en toch vlak bij Delphi, het mystieke hart van de Griekse cultuur. Op het terras in de jachthaven wil je eigenlijk niets liever dan met een goed glas wijn wegdromen in het mythische verleden.

Even wat anders

Locatie:

Dimitsana

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 117,- p.p. bij 2 personen

Wandelen Griekenland, lekker de bergen in. Het is koeler en groener en het lijkt net alsof je in een ander land bent. De Lousios-kloof met verscholen kloosters is onze favoriete wandelroute. Bovendien is het bergdorp Dimitsana een fijne plek om turend over de bergen volledig tot rust te komen.

Grieks siëstamoment

Locatie:

Gialova

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 117,- p.p. bij 2 personen (€129,- p.p. eind mei/juni/sept, €184,- p.p. juli & aug)

Gialova is dé siestaplek tijdens je reis over de Peloponnesos. Hier kun je niet anders dan een tandje teruggaan en genieten van het goede leven tussen de Grieken. Overdag die strandstoel in en ’s avonds versgevangen inktvis eten, terwijl de zon in de lagune zakt.

Proef de Griekse gezelligheid

Locatie:

Nafplion

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 187,- p.p. bij 2 personen

Een gezellige oude stad vol smalle straatjes en kleurrijk gevels. Een fijne plek om Grieken te ontmoeten en hun eten te proeven. Op een taverneterras of in een koffiehuis. Buiten de stad kun je volop proeven van Griekse ruïnes, typische plattelandsdorpen en kalme baaien.

Laidback eilandhop

Locatie:

Poros

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 95,- p.p. bij 2 personen (€105,- p.p. juni, €148,- p.p. juli-half sept)

Poros is dé slimme eilandhop van de eilanden Griekenland. Hier vind je het Griekse eilandgevoel en dat op een kwartiertje varen vanaf de Peloponnesos. Ideaal als je vakantie de Peloponnesos laidback wil afsluiten. Je voeten in het zand en een cocktail in je hand. Als dit geen vakantiegevoel is …

- van -