Hoe bouwstenen werken ?

Kies je favorite trips...

Voeg toe aan je vakantieplan

Volgende, rondreis aanvragen

Bouwstenen

Bij Zomerzin stel je je eigen vakantie samen aan de hand van bouwstenen. Zo ben je vrij en flexibel om je eigen keuzes te maken. Bekijk de bouwstenen die je het meeste aanspreken en kies vervolgens je verblijf. Daarna kun je activiteiten toevoegen. Zoveel als je wilt.

Bouwstenen Spanje

Kant-en-klare Zomerzin vakantie

De Zomerzin vakanties zijn als door ons samengesteld. Vaak op basis van een thema zoals ‘lekker eten’ of ‘eilandhoppen’. Maar ook als voorbeeldvakantie, zodat je kunt zien wat een logische route is. Je kunt de vakanties verder op smaak brengen door optionele activiteiten toe te voegen en andere type verblijf (meestal wat luxer).

Zomerzin vakanties Spanje

Mijn Vakantieplan

Al je keuzes worden opgeslagen in Mijn Vakantieplan. Je kunt hier de volgorde van de bouwstenen aanpassen en je vakantieplan bewaren en delen met anderen. Ook kun je hier een voorstel aanvragen. Je kunt hier je specifieke wensen doorgeven, zodat wij je vakantie nog beter op smaak kunnen maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om wat langer op een plek te blijven, zodat je meer activiteiten kunt doen of juist een paar dagen lekker niks hoeft te doen. Wij sturen je dan een compleet vakantievoorstel op basis van de door jou gekozen bouwstenen.

Vliegtickets en Autohuur

Wij helpen je graag bij het boeken van je huurauto en vluchten.

  • Bepaal waar je heen wilt gaan en waarvandaan je wilt vertrekken.
  • Bepaal wanneer je wilt gaan. Buiten de standaard vakantieperiodes zijn tickets vaak goedkoper.
  • Flexibiliteit wordt beloond. Een dag later of vanaf een andere luchthaven vertrekken, kan veel geld schelen.
  • Laat het ons weten zodat wij op zoek kunnen gaan naar de best passende tickets voor jullie. Houd er wel rekening mee dat wij servicekosten rekenen voor het uitzoeken van vliegtickets. Zelf ben je daarom altijd goedkoper uit. Voor Transavia gaat het om een maximaal totaalbedrag van €40,- per boeking. Voor andere maatschappijen ligt dit bedrag op minimaal €40,- per persoon meer.
  • Regel je het liever zelf? Geen probleem. Dit kun je aangeven op het aanvraagformulier. Hier geven we je wat tips. De huurauto kun je ook zelf via onze Sunny Cars link boeken.