Hoe bouwstenen werken ?

Kies je favorite trips...

Voeg toe aan je vakantieplan

Volgende, rondreis aanvragen

Bouwstenen

Bij Zomerzin stel je je eigen vakantie samen aan de hand van bouwstenen. Zo ben je vrij en flexibel om je eigen keuzes te maken. Bekijk de bouwstenen die je het meeste aanspreken en kies vervolgens je verblijf. Daarna kun je activiteiten toevoegen. Zoveel als je wilt.

Bouwstenen Spanje

Kant-en-klare Zomerzin vakantie

De Zomerzin vakanties zijn als door ons samengesteld. Vaak op basis van een thema zoals ‘lekker eten’ of ‘eilandhoppen’. Maar ook als voorbeeldvakantie, zodat je kunt zien wat een logische route is. Je kunt de vakanties verder op smaak brengen door optionele activiteiten toe te voegen en andere type verblijf (meestal wat luxer).

Zomerzin vakanties Spanje

Mijn Vakantieplan

Al je keuzes worden opgeslagen in Mijn Vakantieplan. Je kunt hier de volgorde van de bouwstenen aanpassen en je vakantieplan bewaren en delen met anderen. Ook kun je hier een voorstel aanvragen. Je kunt hier je specifieke wensen doorgeven, zodat wij je vakantie nog beter op smaak kunnen maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om wat langer op een plek te blijven, zodat je meer activiteiten kunt doen of juist een paar dagen lekker niks hoeft te doen. Wij sturen je dan een compleet vakantievoorstel op basis van de door jou gekozen bouwstenen.

Vliegtickets en Autohuur

Wij raden je aan om zelf je vliegtickets en autohuur te regelen. Dit klinkt misschien niet heel servicegericht, maar het geeft je meer vrijheid, flexibiliteit en het is ook nog eens goedkoper. Je kunt dit doen via onze vliegticket- en autohuurzoekmachine. Maar het mag ook via een andere leverancier. Heb je toch liever dat wij de autohuur en vliegtickets voor je boeken? Geen probleem, wij vragen dan alleen een kleine toeslag (25,- euro per vliegticket en 20,- euro per huurauto) voor de extra service.