Hoe werkt het?

Kies je favorite trips...

Voeg toe aan je vakantieplan

Volgende, rondreis aanvragen

Boek een huurauto en vlucht

Fijnproeverij aan de voet van de bergen

Locatie:

Piemonte

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 202,- p.p. bij 2 personen

Piemonte is als de stille zus van de familie, die je kan verrassen met haar mooie karakter. Niet opvallend, maar als je haar beter kent vol diepgang. Een regio voor lekkerbekken die houden van genieten, met truffels en volle wijnen. Misschien niet standaard Italiaans, maar daardoor juist verrassend.

Cultuur snuiven op z’n Italiaans

Locatie:

Noord-Toscane

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 245,- p.p. bij 2 personen (€282,- p.p. in juli & augustus)

Toscane, misschien wel het bekendste lid van de Italiaanse familie. Het noorden van de provincie barst van de cultuur, met historische steden zoals Florence, Lucca en Pisa. Een must als je houdt van kunst en levendige steden. En slapen? Dat doe je in een landelijk hotel, weg van de stadse drukte.

Tussen de kasteeldorpen

Locatie:

San Gimignano en omgeving

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 192,- p.p. bij 2 personen (€ 212,- p.p. in juli & augustus)

Als Italië een grote uitbundige familie is, dan is Toscane de opzichtige zus. Ze is populair, trekt alle aandacht en staat graag in de spotlights. San Gimignano is het perfecte Toscaanse plaatje: een goudbruin kasteeldorp tussen groene velden. Prachtig, kostbaar en met veel uiterlijk vertoon.

Picture perfect Toscane

Locatie:

Val d'Orcia

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 224,- p.p. bij 2 personen (€ 224,- p.p. in juli & augustus)

Val d'Orcia is Toscane ten voeten uit, zonder de hordes toeristen. Een beetje als het rustige zusje van popi-jopi San Gimignano. De kasteeldorpen zijn kleiner, de agriturismo's minder extravagant, maar het gevoel authentieker. Slapen doe je in een picture perfect agriturismo Toscane.

Proef het pure platteland

Locatie:

Umbrië

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 176,- p.p. bij 2 personen (€194,- p.p. in juli & augustus)

Umbrië is de girl next door. Leuk, vriendelijk en zonder kapsones (ja, we kijken naar jou Toscane). En eigenlijk een ondergewaardeerde schoonheid. Umbrië is groener dan Toscane, met meer heuvels. Rustiger ook. Geniet van het uitzicht bij het zwembad van je agriturismo tijdens je Umbrië vakantie.

Rome: Veni, Vidi, Vici

Locatie:

Rome

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 235,- p.p. bij 2 personen

Temperamentvolle Italianen, de koepel van de Sint Pietersbasiliek en lange avonden op gezellige terrasjes, dat is Rome! Zoveel te zien en eigenlijk tijd tekort. Waar ga jij als eerst naartoe?

Gardameer, het goede leven

Locatie:

Gardameer

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 228,- p.p. bij 2 personen (€ 266,- p.p. in jul & aug)

Aan de rand van de Alpen ligt Lago di Garda. Het blauwe water met daarachter de bergen lijkt wel een ansichtkaart. Het romantische Verona waar het Romeo en Julia verhaal zich afspeelde ligt op steenworpafstand. Kortom de ideale setting voor een onbezorgde Gardameer vakantie.

O sole mio in Venetië

Locatie:

Venetië

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 214,- p.p. bij 2 personen

Een korte Venetië vakantie; dwaal in de kleine straatjes tussen de kanalen en ontdek plekjes buiten de toeristenmassa. Na elke bocht vind je nieuwe verrassingen. Zodra de dagjesmensen de stad hebben verlaten, stroomt de stad vol met de lokale bevolking en beleef je Venetië op haar mooist.

- van -