Thuisgevoel

Of het een beetje leuk is bij ons op kantoor, wordt ons weleens gevraagd. Wie binnenloopt voelt meteen het antwoord. Overal hangen reisfoto’s, wereldkaarten, strandballen en zelfs een verdwaalde opblaasdolfijn. In de kantine, waar we samen lunchen, wisselen we reiservaringen uit en spelen we tafelvoetbal. We zijn niet vies van verkleedpartijtjes en op zomerse avonden borrelen we op ons dakterras.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Bekijk onze vacatures, geregeld zoeken we nieuwe talenten die ons team komen versterken.

Verantwoord reizen

We willen dat iedereen die bij ons werkt, blij is. Dan kunnen we onze reizigers ook blij maken. We proberen hetzelfde te doen op de bestemmingen waar we naartoe reizen. We kiezen kleinschalige hotelletjes, waar de receptionist of zelfs de eigenaar je naam kent.  De inkomsten komen rechtstreeks bij kleine ondernemers en zo kunnen wij ons steentje bijdragen. We kiezen voor hotels en partners die goed zijn voor hun werknemers, zodat ook zij op een prettige manier een boterham kunnen verdienen.

Benieuwd naar onze bestemmingen?