Hoe werkt het?

Kies je favorite trips...

Voeg toe aan je vakantieplan

Volgende, rondreis aanvragen

Boek een huurauto en vlucht

Ben ik wel in Spanje?

Locatie:

Granada

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 138,- p.p. bij 2 personen (€ 144,- p.p. juli t/m sept)

Granada, het Spaans Arabische halfbloedje. Spaans, maar een tikkeltje mysterieus. Je proeft het letterlijk in de tapas met Arabische specerijen. Je waant je hier in een Marokkaanse soek als je door de nauwe steegjes dwaalt of neerploft in een van de theehuizen.

Pure platteland voor lekkerbekken

Locatie:

Olijvenregio

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 120,- p.p. bij 2 personen

De olijvenregio is een walhalla voor bourgondische levensgenieters. Hier proef je niet alleen wereldberoemde olijfolie, maar ook chorizo die nog door Spaanse mama’s thuis klaargemaakt wordt. Je kunt niet anders dan hier een tandje terug gaan en genieten van het lokale leven. Smakelijk eten.

Spaans temperament, Sevilla

Locatie:

Sevilla

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 180,- p.p. bij 2 personen (€ 139,- p.p. juli & aug)

Spaanser dan Sevilla wordt het niet. Dit is dé stad van de passie en flamenco. Zo rustig als het overdag is, zo bruisend is het in de avonduren. Zodra de zon ondergaat, komt de stad tot leven. De tapasbars stromen vol, castagnetten klapperen en de voetjes gaan van de vloer. Olé!

Elite op het platteland

Locatie:

Witte dorpen spanje

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 65,- p.p. bij 2 personen (€ 81,- p.p. juli & aug)

Levensgrote borden van stieren. Het icoon van Andalusië en de Osborn sherry. In de Spaanse witte dorpen wil je niet anders dan genieten van de couleur locale. Het zit hem in de wereld achter het elegante Andalusische paard en de verfijnde specialiteiten. Een aanrader is biefstuk van de stier.

Laidback aan de kust

Locatie:

Costa de la luz

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 185 - p.p. bij 2 personen (€ 215,- p.p. juli t/m sept)

De Costa de la Luz is een kustlijn die de vooroordelen over Spaanse costa’s doorbreekt. Hier vind je geen ‘Costa del beton’ met hoge hotelflats. Nee, hier staan surfplanken bij de hotels en hangen hangmatjes uit. Manaña, manaña: duik overdag een strandstoel in en geniet 's avonds van de beste tonijn

Leukste plekje aan de Costa del Sol

Locatie:

Costa del Sol

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 167,- p.p. bij 2 personen (€ 187,- p.p. in jul & aug)

De Costa del sol is populair. Begrijpelijk, want de zon schijnt hier meer dan driehonderd dagen per jaar. Je vindt er eindeloze keus aan barretjes en restaurants, toch vonden wij nog een rustig plekje. Zo beleef je de Costa del Sol net even anders en kun je de gezelligheid opzoeken als je dat wilt.

Gezelligheid aan zee

Locatie:

Malaga

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 167,- p.p. bij 2 personen

Malaga, het hippe opkomende stadje aan de Middellandse zee. Malaga heeft het allemaal. Strand, een knus centrum, zon en lekker eten en drinken. Malagueños houden van socializen. Het barst er van de leuke plekjes waar je een hapje kan eten of een cocktail kan drinken.

- van -