Verblijf in originele en kleinschalige hotels | Zomerzin

Over ons

Met Zomerzin bouw je je eigen bijzondere Griekenland vakantie.  Je leert het echte karakter van Griekenland kennen, ontmoet de mensen en bent even thuis op lokale plekjes die wij vonden voor jou..

  • bijzonder overnachten gegarandeerd
  • op en top Griekenland, en net even anders
  • wij geven de roadmap, jij bepaalt de route

Hoe werkt het?

Stel je vakantie samen met bouwstenen

Volop keuze, vrijheid en flexibiliteit

of

 

Kies een kant-en-klare Zomerzin rondreis

En pas ‘m hier en daar nog aan

Peloponnesos orakel delphi galaxidi

Peloponnesos en vasteland

De Peloponnesos is de traditionele basis waar de visser steeds weer naar toe gaat. Het is het paradijs voor de Grieken. Vol trots en bijna nostalgisch praten de Grieken over de dorpjes waar ze geboren zijn, hun thuis. Het is het vruchtbare en economische hart, maar ook de plek waar de meeste oudheden te vinden zijn. Juist hier leer je meer over de Griekse cultuur vol mythologische verwijzingen. En uiteraard alles op Grieks tempo. Flesje wijn erbij, wat olijven en de avonden kunnen niet meer stuk. Het is ook goed te combineren met eilandhoppen op de Cycladen of Ionische eilanden.

Bekijk bouwstenen
Ionische eilanden kefalonia

Ionische eilanden

De Ionische eilanden zijn eigenzinnig en minder Grieks dan je wellicht zou verwachten. Hier zie je geen witte huisjes met blauwe luiken. De pastelkleurige huizen en verscholen baaien doen eerder denken aan Zuid-Italië. Een perfecte plek om even lekker helemaal niets te doen. Duik overdag een strandstoel in en geniet ’s avonds van dagverse vis. Perfect voor een tussendoorvakantie, of een langere reis als je de eilanden combineert met het vasteland.

Bekijk bouwstenen
Griekse eilanden Santorini zonsondergang

Griekse eilanden – Cycladen

Cycladen… Alleen al de naam van deze Griekse eilanden doet mysterieus aan. Het contrast tussen de tegen de rotsen gebouwde witte dorpen en de blauwe lucht zorgt voor schilderachtige plaatjes. En dan hebben we het nog niet eens over de zonsondergangen. Zie je het al voor je? Op een terrasje met een goed glas wijn terwijl de lucht langzaam geeloranje kleurt. Vakantiegevoel pur sang.

Bekijk bouwstenen
Rondreis Griekenland

Rondreizen

Met een rondreis Griekenland hop je van eiland naar eiland en proef je het lokale leven. Deze hapklare vakanties zijn zo te boeken of kun je als inspiratie gebruiken. Een dagje langer of een dagje korter of voeg een andere bouwsteen toe. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Een rondreis door Griekenland is exclusief vlucht en huurauto.

Prijzen voor 2019 kunnen afwijken en zijn op aanvraag.

 

 

Bekijk alle rondreizen
reizen met kinderen - zomerzin

Inspiratie

Reizen met kinderen

Op vakantie met het gezin. Dichtbij. Comfortabel. Met karakter. Wij selecteerden de leukste plekjes om samen mooie herinneringen te maken en lang na te praten.
Reizen met kinderen
bijzonder overnachten vakantie, in Portugal

Inspiratie

Bijzonder overnachten

Bijzonder overnachten op vakantie. Niet zómaar in een hotel slapen, maar juist in de sfeer van het land en waar de mensen die er werken het bijzonder maken.
Verblijf met karakter