Why Rickshaw

Over ons

Met Zomerzin leer je het echte karakter van een land kennen, ontmoet je de mensen en overnacht je bijzonder op lokale plekjes die wij vonden voor jou.

  • bijzonder overnachten gegarandeerd
  • op en top Spanje, en net even anders
  • wij geven de roadmap, jij bepaalt de route

Hoe werkt het?

Stel je vakantie samen met bouwstenen

Volop keuze, vrijheid en flexibiliteit

of

 

Kies een kant-en-klare Zomerzin rondreis

En pas ‘m hier en daar nog aan

andalusie-vakantie

Andalusië

Op en top Spaans met zoete inslag. Andalusië is het schoolvoorbeeld waar Europa met Arabië samen komen. Krachtige Chorizo en salami maar ook tapas met kaneel en saffraan. En een moskee en een kathedraal in één, dat vind je nergens anders! Spanje is een land van contrasten en tijdens een Andalusië vakantie komt dit het meest tot uiting. Het land is nog droger en ruiger, maar tegen de heuvels liggen witte dorpen waar de bloembakken aan de balkons hangen. De Andalusiër praten gepassioneerd met een nog zwaardere stem en grote handgebaren, maar tijdens een potje domino in de bar zie je ook een zachte kant.

.

Bekijk bouwstenen

Andalusië met kinderen

Met je gezin twee weken in een huisje aan een van de costa’s, het kan ook anders. Leuke plekjes op slimme locaties waarbij wij rekening houden met families. Zo heb je geen zorgen en kun je volop genieten van wat Spanje echt Spanje maakt. Jij bepaalt welke plekken bij je past en welke dingen je als gezin wilt doen.

Bekijk bouwstenen

Rondreizen

Tijdens onze thema reizen ontdek je het Spanje dat schuilgaat achter die macho zonnebril. Pas dan proef je het lokale Spaanse leven.

Onze thema reizen zijn rondreizen Andalusië met een twist. Je kan ze meteen boeken of ter inspiratie gebruiken. De thema reizen zijn exclusief vlucht en huurauto.

Prijzen voor 2019 kunnen afwijken en zijn op aanvraag.

 

Bekijk alle rondreizen
reizen met kinderen - zomerzin

Inspiratie

Reizen met kinderen

Op vakantie met het gezin. Dichtbij. Comfortabel. Met karakter. Wij selecteerden de leukste plekjes om samen mooie herinneringen te maken en lang na te praten.
Find out more