Hoe werkt het?

Kies je favorite trips...

Voeg toe aan je vakantieplan

Volgende, rondreis aanvragen

Boek een huurauto en vlucht

Het borrelende hart van Sicilië

Locatie:

Etna

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 138,- p.p. bij 2 personen (€138,- p.p. in juli & augustus)

De temperamentvolle kant van Sicilië, met een borrelende vulkaan en een woest landschap van zwarte aarde met flarden sneeuw. De heuvels van de Etna zijn juist het tegenovergestelde: vruchtbaar en groen, vol lieflijke wijngaarden. Genieten met een ruw randje voor avonturiers.

Gezellige thuishaven

Locatie:

Cefalù

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 135,- p.p. bij 2 personen (€195,- p.p. in jul & aug)

Waar de kusten in Zuid-Sicilië rondom Avola nogal ongerept en ruig zijn, vind je aan de noordkust juist een gezellige buzz. Cefalù is schattig met smalle steegjes en op de stranden worden de zonnebedjes uitgeklapt en de handdoeken gespreid. Zonder dat het massaal wordt, zoals aan de oostkust.

Proef het Siciliaanse leven

Locatie:

Ragusa

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 154,- p.p. bij 2 personen

Ragusa is de gourmetregio van Sicilië. Hier vind je fruitbomen en wijngaarden, olijfolieboerderijen en handgemaakte chocoladebonbons. En dit alles gecombineerd met barokke steden vol robuuste gebouwen en palazzi met mooie façades.

Ultiem relaxplekje

Locatie:

Avola

Duur:

4 dagen / 3 nachten

Richtprijs:

€ 234,- p.p. bij 2 personen (€ 298,- p.p. in juli & augustus)

Sicilië is een eiland en zoals je mag verwachten zijn er ook veel mooie stranden te vinden. Lange, brede, kleine, witte, gouden, drukke en (onze persoonlijke favoriet) verborgen stranden. Vanuit Avola kun je de Siciliaanse stranden aan de zuidkust gemakkelijk verkennen. De ideale ontspan-bouwsteen.

- van -